Bygningsstyrelsen taler for Dansk-Tysk Handelskammer

Bygningen var verdens største passive kontorhus lige da den var færdigrenoveret, men er siden blevet overhalet af en tysk bygning. Nu er den "kun" Nordens største. Bygningen var verdens største passive kontorhus lige da den var færdigrenoveret, men er siden blevet overhalet af en tysk bygning. Nu er den "kun" Nordens største.
08.10.2013

Onsdag den 23. oktober er projektleder i Bygningsstyrelsen, Eva Kunckel inviteret til at holde oplæg for Dansk-Tysk Handelskammer på en international konference i Aarhus. Blandt tilhørerne er deltagere fra offentlige og private institutioner, samt virksomheder fra både Danmark og Tyskland.

En bygherres vinkel på energirenovering

Omdrejningspunktet for Eva Kunckels oplæg bliver statens erfaringer med, og strategi for, energirenoveringer. Hvor ligger udfordringerne for en offentlig bygherre, og hvad lægger staten vægt på, når den energirenoverer ældre såvel som nyere bygninger.

Evas oplæg bliver eksemplificeret ved renoveringen af Vester Voldgade 123 i København. Bygningen blev færdigrenoveret i starten af 2013, og efterfølgende har opnået certifikat som passivhus via www.passivhus.dk og er samtidig Nordens største passive kontorhus.

Læs mere om Vester Voldgade 123 her.