Bygningsstyrelsen har fået ny hjemmeside

Mandag den 3. juni 2013 lancerede Bygningsstyrelsen en ny og mere tidssvarende hjemmeside.

04.06.2013

Tiden var løbet fra den gamle hjemmeside, som i høj grad bar præg af at være en sammenlægning af to tidligere styrelsers hjemmesider. Nu har vi fået en ny og moderne hjemmeside med et stærkt visuelt udtryk, som giver brugerne et mere retvisende indblik i Bygningsstyrelsens brede vifte af ansvarsområder. Samtidig har vi lavet en lettere navigation på siderne og vi giver brugerne bedre søgemuligheder i sidens indhold.

Bygningsstyrelsen på farten

Som noget nyt er bygst.dk blevet mobil, så den er forberedt på, at brugerne skal kunne tilgå den på forskellige mobile platforme som fx tablets og smartphones. Siden tilpasser sig mediet, så informationerne fortsat bliver præsenteret brugervenligt, uanset hvilket medie man tilgår siden fra.

Som noget andet nyt på siden tilbyder vi nu også, at vores brugere kan abonnere på ændringer på sider, de ønsker at følge, fx Bygningsstyrelsens udbud. Det er også muligt at tilmelde sig vores nyhedsbrev, som starter op i juni.

I forhold til tidligere vil vi nu i højere grad bruge og integrere video-spots i vores kommunikation, bl.a. i forbindelse med visualiseringer af vores store byggeprojekter og i forhold til medarbejderrekruttering.

Vi håber, at brugerne bliver tilfredse med vores bestræbelser på at skabe en flot og brugervenlig hjemmeside til Bygningsstyrelsen.