Statens Facility Management - Bølge 1

Velkommen til din nye serviceløsning. En lukket side for brugere i bølge 1.

Nyt på Statens FM


18.12.19

ISS overtager rengøringen

Fra den 1. januar 2020 kobles serviceydelsen renhold på statens serviceløsning, og du vil fremover møde rengøringspersonale i ISS-uniform på din arbejdsplads. Ligeledes vil du også opleve en mere synlig rengøring, da rengøringen som udgangspunkt vil foregå i tidsrummet kl. 5.00-18.00. Rengøringen tilpasses naturligvis, så den ikke bliver til gene for dig og dine kolleger – her tænkes særligt på støv­sugning af kontorer, der planlægges udført inden kl. 8.00. Rengøringen er lagt i dagtimerne blandt andet fordi det giver mulighed for, at rengøringspersonalet også kan løse andre opgaver som fx opfyldning af kaffemaskiner og levering af mødeforplejning.

ISS vil gøre rent ud fra metoden "behovsbestemt frekvensrengøring". Det betyder, at ISS som hovedregel gør rent efter en fast frekvens, som vil fremgå af dørmærkaten til lokalet. Eksempelvis bliver kontorområder fremover gjort rent tre gange om ugen, mens toiletter vil blive rengjort dagligt. Samtidig betyder det, at ISS ikke skal gøre rent i lokaler, som ikke har været brugt eller i områder, hvor en hel afdeling fx har været ude af huset en hel dag.

ISS skal dog altid sørge for, at alle arealer er pæne og rene. Niveauet for rengøringen er aftalt i samarbejde med din arbejdsplads.

Minibrochure om rengøring
For at give dig et indblik i, hvad du kan forvente af rengøringen, er der udarbejdet en minibrochure. Med minibrochuren kan du nemt og hurtigt danne dig et overblik over den nye rengøringsservice samt læse om, hvordan du indberetter oplevede fejl og mangler. Brochuren vil blive uddelt i opstartsdagene og er tilgængelig under menupunktet "Dyk længere ned i de tre største serviceområder".

Ny leverandør vil stå for sikkerheden

Fra den 1. januar 2020 skal ISS varetage vagt- og sikkerhedsløsningen på din arbejdsplads. Med ISS’ overtagelse bliver det vagtfirmaet Securitas, der som underleverandør til ISS fremover skal håndtere vagtrunderinger, alarmkørsel, overvågning, adgangssystemer og alarmanlæg rundt om i hele landet.

......................................................................................

09.10.19

Servicekateloget er opdateret

Servicekateloget er opdateret med oversigt over udvalget i de forskellige buffeter alt efter antal brugere på lokaliteten.

Find servicekateloget

......................................................................................

Størstedelen af servicefunktionerne i staten samles i en samlet løsning, Statens Facility Management.

Din institution er sammen med 30 andre institutioner med i bølge 1.

Bygningsstyrelsen har indgået kontrakt og partnerskab med ISS for bølge 1 de næste syv år. Bygningsstyrelsen vil sammen med ISS levere en løsning med fokus på kvalitet, effektivitet og brugertilfredshed.

Serviceløsningen hos Statens Facility Management består af syv serviceydelser, som er samlet i én integreret serviceløsning. Hver serviceydelse er designet til at give både medarbejdere og gæster en god serviceoplevelse.Det gør vi blandt andet ved et nærværende og imødekommende servicepersonale, rene omgivelser, velsmagende mad, professionelt vedligehold af jeres bygninger og installationer samt velholdte udendørsarealer.

Kort sagt: Bygningsstyrelsen tager sammen med ISS sig af de opgaver, der bidrager til at få din hverdag til at fungere optimalt, så du og dine kolleger kan fokusere på jeres opgaver.

BYGST Serviceportal

Du finder login til Bygst Serviceportal til venstre på denne side, og du finder vejledninger til serviceportalen under BYGST Serviceportal.