KU, Skovskolen

Ny undervisningsbygning skal fremtidssikre studiemiljøet på Skovskolen.

Nødebovej 77A, 3480 Fredensborg Vis placering på kort

FAKTA

Bygherre
Bygningsstyrelsen
Bruger
Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning
Arkitekt
Rørbæk og Møller ApS
Rådgiver
Alectia A/S
Budget
20 mio. kr.
Areal
820 m2
I brug
2016

Skovskolen i Nødebo, der er en del af Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning ved Det Biovidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet, har udarbejdet en helhedsplan for en udvidelse af de nuværende studiefaciliteter.

Med den nye undervisningsbygning ønsker skolen at fremtidssikre studiemiljøet. Bygningen skal understøtte læring, hvor vejledning af den enkelte, traditionel klasse undervisning, undervisning af dobbelthold, gruppearbejde og selvstudier kan finde sted. 

Visionen er at skabe en levende undervisningsbygning, hvor studerende og undervisere kan mødes, arbejde og opholde sig året rundt på alle tider af døgnet.

Baggrunden for behovet er vækst i de etablerede uddannelser og aktiviteter med rod i en bæredygtig forvaltning af skov, landskab og natur samt indfasningen af 3 nye uddannelser, herunder især en ny 4-årig uddannelse som Have- og parkingeniør (HOPI).

Skovskolen har en unik beliggenhed i Gribskov, og er kendt for sin arkitektur, hvor bygningerne afspejler den undervisning, de rummer, og det landskab, de ligger i.