Helhedsorienteret byggeri

Kataloget giver indblik i, hvordan Bygningsstyrelsen arbejder med helhedsorienteret byggeri. Kataloget skal give inspiration til konkrete tiltag på konkrete projekter.

  • Næstved Politistation Næstved Politistation
  • Kalvebod Brygge, statsligt kontorknudepunkt Kalvebod Brygge, statsligt kontorknudepunkt
  • Københavns Universitet, Green Lighthouse Københavns Universitet, Green Lighthouse
  • Syddansk Universitet, Campus Kolding Syddansk Universitet, Campus Kolding

Bygningsstyrelsen arbejder for at skabe de rigtige rammer for arbejde og læring for vores kunder. Det gør vi bl.a. ved at tage aktiv stilling til helhedsorienteret byggeri.

"Helhedsorienteret byggeri" er et katalog med en eksempelsamling på, hvordan styrelsen arbejder med helhedsorienteret byggeri. Samtidig præsenteres en holdningstilkendegivelse, hvor rammerne sættes for, hvordan Bygningsstyrelsen går til det helhedsorienterede byggeri.

Helhedsorienteret byggeri indebærer, at der tænkes hele vejen rundt om byggeriet – både når byggeriet forberedes, når der opføres nyt, og når der renoveres. Der arbejdes med de økonomiske, sociale og miljømæssige aspekter ved bygningerne.

Det nye katalog giver bl.a. indblik i, hvordan Bygningsstyrelsen arbejder med forskellige fokusområder inden for helhedsorienteret byggeri, og det skal således give inspiration til konkrete tiltag på konkrete projekter. Der er ikke to byggerier eller to ejendomme, der er ens. Derfor vil løsninger altid blive skabt i dialog med kunderne ud fra deres konkrete situation og behov.

Download kataloget via linket til højre.