AAU Institut for Energiteknik PON 103-109

Laboratoriemodernisering af 4 bygninger på Pontoppidanstræde 103, 105, 107 og 109

Pontoppidanstræde 103 - 109, 9220 Aalborg Ø Vis placering på kort
AAU PON 103-109, Institut for Energiteknik AAU PON 103-109, Institut for Energiteknik

FAKTA

Bygherre
Bygningsstyrelsen
Bruger
AAU
Arkitekt
Henning Larsen Architects A/S
Rådgiver
Orbicon A/S og Henning Larsen Architects A/S
Byggeledelse
Frandsen og Søndergaard K/S
Ingeniør
Orbicon A/S
Entreprenør
Hustømrerne A/S (Bygningsentreprisen) og Wicotec Kirkebjerg A/S (Teknikentreprisen)
Areal
7000 m2
I brug
2016

Bygningsstyrelsen har moderniseret laboratorier i 4 bygninger på Pontoppidanstræde 103, 105, 107 og 109 ved Aalborg Universitet. Bygningerne indeholder Aalborg Universitets Institut for Energiteknik. Projektet er en del af den landsdækkende laboratoriebevilling på 6. mia. kr., som er afsat til at modernisere de danske universiteters laboratoriefaciliteter.